• RJoco
    Én úgy emlékszem, hogy az megadott időpontban lép egyet.
    A nullázással vigyázni kell, mert jelen esetben a sorozat nullázódását jelentené.
    Ami ugye azért fontos:
    Minden 7. napnál kapsz 100k bónuszt, minden 28. napnál kapsz 500k bónuszt. Az összesen 800k bónusz, amihez hozzájön, hogy 28 napon keresztül kaptál 25k-t is.
    A nullázódás jelen esetben az, mikor ez a számláló lenullázódik.
    Az pedig könnyen előfordulhat egy session váltásnál. Egy nem tervezettnél is. És ugye, ha kihagysz egy napot, akkor is nullázódik.
    Szóval, ha a bónuszokra hajtasz, akkor belépés után az első dolgod legyen, hogy legalább egyet megcsinálj a napi feladatokból. Ha ez megvan, akkor már nyugodtan válthatsz session-t.
    Ha esetleg nincs meg és mégis bekövetkezik a váltás és új napi feladatok jelennek meg, akkor biztos, hogy nullázódott.
    Lehet, hogy jobb solo vagy invite session-ba belépni először és onnan továbbmenni. Anno én ezt nem néztem. Egyszer megcsináltam a 28 napot. Utána a hiba miatt nem jött össze, aztán már nem tűnt olyan fontosnak.

Crew-ben azért jó lenni, mert egyszerűbb meghívni játékosokat feladatokhoz. És nem feltétlen kell, hogy mindenki a barátod legyen.
    Illetve a játékoslistán is látható, hogy együtt vagytok.
    Emellett a játék igyekszik (bár gyakran nem sikerül) olyan session-ba tenni, ahol crew tagok vannak.
    Valamint, ha jól tudom, akkor indítható crew session is.
    Emellett megadható saját szín és logó, amit a járműveken fel lehet tüntetni.