• gregoryan
    Carlos!!

Beszartok!!
    Ezt a Spúr kicsinyes bandát mint a Rockstar hallod.

Miután írtam, délután válaszoltak 1 hét elteltével végre..:
    We have provided GTA$2,577,275 for the purchase of the vehicle including the modifications done. The next time you log into GTA Online you will receive the GTA$.
    Írtam nekik, hogy Juj köszi szépen, de, EGY KISSÉ ELSZÁMOLTA magát a supportos kislány (Shanon)..
    Küldtem nekik egy képet a SAJÁT játékukból, hogy maga a pucér opressor 2.925.000 GTA$. Úgyhogy csapjon már hozzá valamit mert hogy "including the modifications done" az má végképp nem fér bele, mégha Benny vagy a Terrorbyte-os szerelőm a két szép zememért dolgozik akkorsem :))) Írtam, hogy amúgy az sem baj, ha mondjuk kicsit többet utal vagy kerekít, felfele (nem az előzőekben látott módon) mivel azért hogy 96 óürán belul tudnak csak válaszolni mert juj de sok a dolguk, de nekik a 96 óra az kb 168.. az annyira nem a legjobb support.. (arról nem is beszélve , hogy ugye MUNKAESZKÖZ ről beszélünk :D:D:D:D:)

Erre válaszolt..

"We have provided you with a additional 1million GTA$ once you log into your account you will be able to find it" bla bla..

:))) DEEEE nyertem legalább.. azért jól esett az a 3,5 milka tegnap az accounton, mégha a saját pénzem is volt effektíve

Viszont ez a Ládázás most nagyon durva meg megfejelve a bunker bónusszal.
    Simán össze gurult tegnap még 2 milla megeröltetés nélkül. Jó lesz ez a hét. Vajon egészen jövő csüt-ig tart ez a double money program?