• RJoco
    Olyan szó, hogy "drájver" nincs. Az ma még driver (ejtsd: "drájver", de ne írd). Később lehet, hogy bekerül a nyelvünkbe ahogy a fájl is bekerült, de addig nagyon zavaró.

Augusztusban állítottam alaphelyzetbe a W10-et. Ráment az összes frissítés. Fél éve amúgy sem tudta magát frissíteni. Majd rákerült az augusztusi nvidia driver is az experience-szel.
    Én is azt hittem, hogy jó, de tévedtem.
    Vannak napszakok, napok, amikor minden gond nélkül megy. Eljátszok vele 3-4 órát is.
    Majd jönnek azok az időszakok, amikor nem hajlandó menni. Fél óra alatt kilép, majd megy 1 órát és akkor lép ki. De volt, hogy a yacht-ról nem jutottam ki a partra és annyi volt. És, ha még mindig erőltetem akkor kékhalált produkál a gép különböző dolgokkal.
    Próbáltam rendszert keresni, de nincs. Teljesen mindegy, hogy frissen indított gépnél az első a GTA indítása vagy előtte már jócskán használtam a rendszert.
    Mostanában ezért is hanyagolom. Nem lehet úgy eladni, hogy megyek segíteni vagy nekem kellene a segítség, majd eltűnök egy ilyen alkalomnál.
    A hesit-okról nem is beszélve. Volt amit 3x próbáltunk, majd azt mondtam, hogy hagyjuk, mert egyszer nem jutottunk el a kijelölt helyig, miattam.
    Lehet, hogy meg kellene próbálnom egy tavaly augusztusi driver-t, mert akkor még gond nélkül futott a játék.
    Viszont semelyik másik játékomnak nincs ilyen gondja.
    Kivétel, ha próbálkoztam a GTA-val és újraindítás nélkül akarok másik játékkal játszani, akkor az is megadja magát.
    Mivel csak online-ban játszom, így nem tudom, hogy a sztori része hogy működik. Ott is van e gond vagy nincs.