torreadorz#26
"5% minden potból az óriási pénz. Az egyik blogban 2 éve kiszámolták, hogy a pokerstars NAPONTA 700-800k DOLLÁR bevételt termel csak a rakeből és feeből. Miért kéne nekik megbuherálni a rendszert, k*rva gazdagok így is és ez 2 éve volt azóta még nagyobbak és gazdagabbak. Hidd el a kisebb termek is jól járnak."
Ez egy örök emberi kérdés. Ha körbenézel a világban, akkor hány olyan embert látsz, aki azt mondta hogy jól van loptam 500 millió forintot ez már az unokáim élete végéig is elég, abbahagyom a dolgot? Egyet sem. (nézd csak meg a magyar politikai gárdát).
Te még elég naiv vagy ez ügyben. Azt hiszed hogyha egységnyi idő alatt valaki kereshet legálisan 1 millió forintot, vagy ugyaennyi idő alatt nem legálisan 30 milliót akkor az egy milliót fogja választani, "hisz az is elég". A világ (sajnos) nem igy müködik. Al Capone sem addig "dolgozott" amig elég pénze nem lett, hanem amig el nem kapták. Gondolom te vagy az az ember aki azt gondolaj hogy a félkaru rabló is teljesen a szerencsén múlik...
Ettől függetlenül nem állítottam hogy a pókertermek csalnak. Azt állítottam hogy valojában a nem csalást megnyugtatóan nem lehet bizonyitani.