• nlght
    Én most egy boss teremben játszom shorthanded cashgamet. Ez nem Giblaltárhoz tartozik, hanem Máltához. A máltai szerencsejátékfelügyelet elég szigorú, pl. a forgó tőkével nem a boss-os cég rendelkezik, hanem az egészet letétbe kell helyezni a máltai szerencsejátékfelügyeletnél és kiutalásnál tőlük jön majd a pénz. Így biztosítva van az, hogy mindig pénzhez juss ha kell. Nem tudnak átkúrni. Ha bármi panaszod van írsz nekik egy mailt és rámásznak a teremre. Egyszer írtam nekik, mert szarakodott a szerverük és néha egyszer csak eltűnt a 1-1 asztal, de többi ment gond nélkül. Elegem lett belőlük írtam mailt, aztán elhajtottak, hogy biztos az én stabil netemmel van gond. Írtam a szerencsejátékfelügyeletnek és hirtelen nagyon komoly lett a probléma és ők meg rámásztak a svéd fejlesztőkre. (akik mellesleg kb. 10 éve fejlesztik a szoftvert és még mindig jön ki új verzió de már egész jó, a bwinnél is kb 8 éve fejlesztik a szoftvert és azóta szar, mert kétpofára eszi a procit és megőrül a vinyód is pörög sok asztalnál, de ez már másik történet)
    A másik meg, hogy a termeknek tökéletesen jó a mostani legális rendszer mi lenne jó abban hogy megbuherálják az rng-t? 5% minden potból az óriási pénz. Az egyik blogban 2 éve kiszámolták, hogy a pokerstars NAPONTA 700-800k DOLLÁR bevételt termel csak a rakeből és feeből. Miért kéne nekik megbuherálni a rendszert, k*rva gazdagok így is és ez 2 éve volt azóta még nagyobbak és gazdagabbak. Hidd el a kisebb termek is jól járnak.
    Más: minden valamire való játékos aki komolyan foglalkozik vele, használ különböző statisztikai programokat. Ha csalnának a termek, akkor sokan kiszúrnák, hogy valami nem jó. Amikor botokat használnak, a 2+2 fórumokon a nép simán lefüleli őket, bepostolnak egy stisztikát és megállapítják, hogy bot vagy egy rendes személy. Mégegyszer: 100k hand sem rendes minta texas holdemben, csak minimális minta, amiből már lehet következtetést levonni. Az omaha még durvább, ott sokkal nagyobb a variancia. A random szám generálást hardveresen csinálják, itt egy link a pokerstars rnghez:
    RNG