• fika ferenc
    Tenyleg nem tudom, hogy nem erted vagy nem akarod erteni amirol beszelek.

"Környezetbarátak, mert gépek helyett kis sárga emberek szerelik össze a gyártmányaikat."
    - A Greenpeace a leg kornyezetbaratabb cegek koze sorolta az Apple-t, hidd el ok otthon vannak ebben a temaban. A vilag termekeinek a 90%at kis sarga emberek szerelik ossze.

"Az egyik legmegbizhatobb markanak tartjak."
    Egy márkában max. a profitráta megbízható.
    - Piackutatas: jelenleg Apple-t mint brand-t magasabbra pozicionaljak mint pl a Sony-t vagy a Mercedes.

"Szamos innovacio es uj trend megteremtese fuzodik a nevehez."
    Ez igaz, és igaz egy halom más vállalatra is, sőt igaz egyénekre is.
    - Es valoszinuleg ezen vallalt vezetoinek es egyeneknek is erdekes lehet az eletuk, hogyan jutottak el idaig.

"Sok millio ember hasznalja napi szintem elegedetten a termekeit es mindez egy Steve Jobs nevu ember vezetesevel, szerintem erdemes ra odafigyelni es ha lehet, tanulni tole."
    Sok millió ember használja napi szinten elégedetten a Diósgyőri Papírgyár termékeit is. Mégse tudod ki a vezérigazgató és leszarod mit tett le az asztalra. Mitől jobb egy Steve Jobs?
    - Ha a Diósgyőri Papírgyár vezérigazgatója maga alapitotta a ceget, optimalizalta a pirgyartast, olyan marketinget folytat amitol az orszagban az elsok lettek stb. akkor bizony nem szarom le hogy mit tett le az asztalra hanem igenis erdekel.
    De valoszinuleg ha a Diósgyőri Papírgyár vezérigazgatója reflektorfenyben lenne akkor a sikerei miatt Te ot is utalnad, igaz?

Tenyleg mi a baj Steve Jobs-al? Nincs penzed venni egy iPhone-t vagy egy MacBook Pro-t? lol