• levente68
    Mondjuk valóban vitatható a létfontossága egy LAN csatinak, de ha van, attól csak többet ér a kütyü.
    De a több sebből vérző érveitek akkor is gyengék, rövidesen komoly SSD-k állnak rendelkezésre, már nem annyira arany árban és akár egy laptop vinyó is sokkal jobb a többszáz giga tárhelyével, mint egy iPad, ami nem bővíthető, ja, adapterrel, na azt szeretnék én még.
    Mi a baj amúgy egy laptopvinyóval? Mert sokat nem eszik, nem nehéz, cserébe akár tucatszor annyi tárhely, mint a djágaszágotok. 2011 van!

Egy biztos, ha valami még a negyedik generációs kiadásában is bővelkedik hiányosságokban, akkor a testvérétől a második kiadásra ne várjunk sokat.
    Megy ez szépen: ÁÁÁÁ, az nem is kell bele! Ha meg belerakták: korszakalkotó termék új megoldásokkal! Mekkora fail, a hitgyüli a kanyarban sincs, lol.
    Azt sose fogjátok fel, hogy az Apple nem gyárt semmiféle hardware-elemet? Mástól veszi, pl. a proci Samsung, de ti megugatjátok, hogy a Samsung koppint, eszméletlen. A többi feature is lopott, koppintott, saját ötlet az oprendszer, ami torz, meg a kinézet, aminek sok eleme szintén nem Apple ötlet.
    Ezzel amúgy nekem nem is lenne bajom, ettől még vennék, akkora jellem nem vagyok.
    Szifon4-em lenne, kb negyed áron, csak az SGS nagyot ütött, így egyértelmű választás volt, azért mondjuk még kevesebbet fizettem, de azt még teli áron is megvenném. Az új SGS2 aztán meg pláne túltesz a szifonon, tehát nincs gondolkodni valóm, sajnos és szerencsére.

Visszatérve:
    A kijelző valóban jó, ha nagy betekintési szöggel rendelkezik, de azért nem csak az IPS panel ad akkora szöget, a 30 fokos panel, az tényleg gyenge, de nem jellemző...
    Persze, aki fekve tartja a kezében az iPad-et, azt úgyse győzhetjük meg, háhá.