• narumon
    #100
    Utolsó hozzászólás mert téged nem lehet komolyan venni bármennyire is próbálom, egyszerűen, hazudsz folyamatosan és csúsztatsz, minősíthetetlen hangnemben, konkrétumokra nem válaszolsz, összevissza beszélsz.

    Ha akkora paraszt vagy, hogy az OCZ honlapját nem vagy képes megnézni arról amiről beszélünk (dehát mit várok el valakitől akitől az objektivitás fényévekre van):

    http://www.anandtech.com/show/4159/ocz-vertex-3-pro-preview-the-first-sf2500-ssd

    "Amiről meg otthon beszélsz, az a DLNA, tehát van neked is, csak a szar telefonod meg nem tudja és kész, ez egy TÉNY, barom, nem is kell beismerned, nem is fogod."

    A DLNA kisfiam egy szabvány, ha hálóba kötsz otthon eszközöket attól az még nem lesz DLNA, és igen beismerem, hogy nem tudja a telefonom eddig is beismertem, ettől még tudok a NAS-ról mondjuk zenét hallgatni vele, mert hálózaton komunikál, erről pofázok, hogy minek nekem a DLNA amikor komplett rendszerem van összelőve otthon, csak azt nem értem ha ekkora guru vagy akkor hogy nem jutott el az agyadig! Tessék neked egy DLNA honlapról pár információ, pár dolgot emeltem csak ki, a teljes leírás itt található: DLNA
    -Évek óta létezik, mégsem használjuk.
    -A DLNA-val a gyártók (pontosabban a szervezet tagjainak) célja az, hogy egy olyan nyílt szabványt rendszeresítsenek, ami lehetővé teszi, hogy a különböző elektronikai eszközök egymáshoz csatlakozhassanak és tartalmat cseréljenek egymás közt.
    -a DLNA hátránya, hogy a szabványleírás meghatározza a kötelezően lejátszandó és továbbítandó médiaformátumok körét, amit további opcionális médiaformátumok egészítenek ki.

    Ami nálam van az egy szabványos hálózat semmi köze a DLNA-hoz, olyannyira nem, hogy DLNA mentes készülékeken tökéletesen működik.

    iTuneson keresztül kell felrakni egy zenét. Ezen tényleg nagyon jót röhögtem. Miért a Samsungra agyadból rakod fel, vagy egy programból? Igen mondjuk Total Commander vagy intéző vagy bármilyen fájlkezelő. Az iTunes egy ilyen fájlkezelő, nem kurvára mindegy, hogy milyen programmal csinálod? Ez a hülyeség csimborasszója.

    "Nemrég sikerült a munkánk nyomán egy hozzád hasonló nyomorékot kirugatni a kis zsíros állásából, pár évig eléldegélt a kamu tudásából, nem volt célunk ez, de bevallom, örömmel hallottunk róla, legalább egy ostoba fölött győzött a tudás."

    Bocs, én az ilyen embereket szoktam KIRÚGNI személyesen, mert nem kell, hogy a cégemnek ilyen faszkalap legyen az egyik arca.
    A telefonokhoz meg fingod nincs, de az már főleg lejött hogy iphonet maximum reklámban láttál mert, hogy élőben nem az biztos...