Az SG mobilverzioja
 • Büdös Bohóc
  #37
  erre konkrétan emlékeztem egy korábbi indexes cikkből ahol arról volt szó, hogy a roaming internet szó szerint rablás és hogy pl index.hu betöltése hány száz forintba kerül :D

  igen, az a pár száz kiló nem oszt nem szoroz

  én is amúgy néha idegbajt kaptam, hogy az oldal maga akarta eldönteni, hogy mit akarok nézni. De ennek is van értelme. Ha nem voltál 4-5-6 oldalon eddig, amire most felmész hirtelen, akkor csak az az etikett, hogy ne a bazinagy oldalt vágd a pofájába mindenkinek, mert sokan mégiscsak mobil verziüt néznének, főleg a kijelzők mérete miatt is néha. Az egy dolog, hogy ti ide vagytok szokva, és bevágtátok már fejből az m.sg.hu címet.


  Amúgy egy megoldás talán még van: szedjetek le hackelt verziót a browserből, ami hamis browserinfót küld ki és nem látja az oldal, hogy mobilról vagytok. Open-source program esetében ez nagyon könnyű, átírod a problémás részt azt' csőőő. Legalábbis ahogy most így hirtelen gondolom. Pár perces munka.

  Vagy még az is lehet, hogy van ilyen kiegészítő progi pl. androidra, ami mást küldet ki a browserekkel? Nem tudok mondjuk ilyenről, meg hirtelen most azt se tudom, hogy megvalósítható-e, de talán igen.