#20"A Gugli nem azért néz be az ablakon, mert Mariska néni új tapétájára kíváncsi, hanem azért, mert egy szolgáltatást szeretne bevezetni, amivel a nem ott lakók is láthatják a városokat, az utcákat. + azok is, akiknek a büdös életben nem lesz arra pénze, hogy a lábát kitegye Agyarországról."
Emberek! Tényleg csak nekem tűnik kurvára sarkítottnak, hogy az egyik oldalon én (mármint a nép) fizet és cserébe nem elég, hogy már önmaga egy két lábon járó reklámtábla (természetesen itt még ő fizet, nem is keveset érte), de ezek után ha egy dollármilliárdos multi úgy gondolja, hogy az ő (mármint a nép, igen, többes számban) hátán szedi meg még jobban magát, miközben esetleg ő (mármint a nép) nyomorban él, akkor még jó pofát is vágjon hozzá?
Hát nem! Ha én odamegyek a gugli vagy MS valami felsővezetőjének házához és elkezdem kamerázni, majd csinálok belőle egy ilyen hülye riportműsorokat, amiket szoktak a YouTube-on, akkor ő előbb engedi rám a kutyákat vagy hívja ki a biztonsági szolgálatot, minthogy feltöltsem a videót és várjam a reklámbevételeket.
Ez a kurva nagy probléma a világgal, hogy a gazdag azért gazdag, mert a sok birka hagyja, hogy az ő hátán szedje meg magát.
Ha én kérek a világon élő összes embertől 1 dollárt (amibe még talán egy etióp sem szakad bele), akkor nekem lesz közel 7 milliárd dollárom. Miközben látszólag a világ népességét alig károsítottam meg valamennyire. Folytassam?