• MacropusRufus
    ezt írtam én is csak kissé terjengősen.

Egyébként nem kell freedos! Valami oknál fogva pl. a FF linux-os verziója sokkal kevesebb memóriával is beéri... sőt wine-al valahogy a win progik sokkal jobban használják az erőforrásokat. (nem akarok linux vs. windows vitát, csak megmemlítem, hogy azért lehet optimalizálni, de a linux is el van maradva ebből a szempontból) Nem azt mondtam, hogy akkor mindenki 20 éves kövülettel dolgozzon, de azért az vitzes, hogy olyan gépek amik régen a világ leggyorsabb gépei közé tartoztak, sőt megfizethetelen árú teljesítményt nyújtottak és mindefajta szimulációt végeztek rajtuk, azokon most egy közönséges böngésző is szaggat, egy op. rendszer másodpercekig tőlti magát, stb...
    Gy.k. a 20 évvel ezelötti szupergépek teljesítményét ma már egy MP3 lejátszó hozza... azért ez szánalmas. Hatalmas teljesítményt adunk a userek kezébe, akik igazából fel sem fogják milyen erő is van a gépébe, sőt anyázik, mert a képernyő védő leszaggat, vagy mert a böngésző lefogja az egész gépet és akkor még a flash szarokról nem is beszéltem... Szar kódok, trehány programozóktól. Tisztelet a kivételeknek.