• psishock
    Nos, kezdjük akkor úgy, hogy a Chromiumba csak részleges hw gyorsítást implementáltak be, szintúgy mint a többi hasonló böngészőbe (és nála tudtommal kifejezetten OpenGL alapon megy, de ebben nem vagyok már biztos, túlságosan nem másztam bele mindegyik böngésző technológiai megvalósításába). Eddig még a fox volt a legátfogóbb ebben a kérdésben.

IE9 is directwrite-ot használ pl, így ott is jelentkezik a mosottabb, fakóbb megjelenés, ezt kell javítsa a microsoft a directwite motorban.

"Nézd meg Chromiumban, ott is bugos. Van, amikor egy egyszerű Wordpress alapú blogon leesik 1-2-re az FPS és akad a görgetés, mint állat."
    Ez nem feltétlen a renderer motor hibája, és nem is feltétlen bug a kódban. Lehet hogy a grafikus kártyád gyengébb, illetve egyszerűen a processzorod gyenge ahhoz hogy megjelenítse teljes sebességekkel az elemeket. Ha mutatsz példaoldalakat rá tudok nézni, eddig mondjuk még nem tapasztaltam ilyen jellegű pár FPS-re degradálódó lassulást Chromiumnál, scroll közben sem, lehet perszonális gond.