• aaaaa
    #12
    Valamit kell hazudni, hogy a vevőknek beadják az aljasságukat, amivel nem a vevő, hanem kizárólag a saját profitjukat védik. Ugye a wareznál is az volt az első, hogy beijesztették a népet, hogy veszélyes, és a vírusok majd így meg úgy, csak az eredeti az igazi, az aztán halálosan biztonságos. Aztán rájöttek, hogy már a 10 éves gyerek is tudja, hogy nem keletkeznek vírusok attól, hogy valaki lemásol valamit, taktikát váltottak és jött a másfajta fenyegetés.
    A nyomtató gyártók is jönnek az ostoba marketing dumával, hogy az utángyártott festéktől tönkremegy a nyomtató. Lehet, sőt hosszabb távon biztos igaz is. De kit érdekel, amikor a második garnitúra utángyártott festéken már megspórolhatunk egy vadonat új alsó kategóriás nyomtató árát. Persze minimálisan rosszabb a minőség, de ha nem fotót nyomtatnak vele, a felhasználók 95%-ának tökéletesen megfelel.
    Az utángyártott cuccok nem minden esetben hamisítványok, vagy feltétlen rosszabbak az eredetinél. Ha rosszabb, vagy gyengébb is néha, az eredeti alkatrész abnormális módon kalkulált csillagászati ára, sokszor értelmetlenné teszi a készülék javítását.