• cateran
    #6
    "Ha a gyerekeimmel vagy a barátaimmal meg akarok hallgatni egy lemezt, akkor mindig be kell szállniuk az autómba, amelyet négy hangszóróval szereltünk fel. "

    WTF?

    "Az énekes ezután az internetre tért ki. Elmondta, hogy szerinte a blogok nem töltik be az egykori zenei magazinok funkcióit és az internet voltaképpen elviselhetetlenül unalmas. Azok, akik a blogokban és más fórumokon megszólalnak ugyanolyan emberek, mint akikről a kocsmákban a legjobb tudomást sem venni. Ezek azok a személyek, akik csak elvannak magukban és rossz hangulatot terjesztenek.
    "

    Wait,what?

    " Az egyetlen probléma csak az, hogy a mai fiatal zenekarok egyikének sincs mondanivalója"

    Ebben sajnos van nemi igazsag..:S

    "Live 8 ingyenes segélykoncert-sorozat számtalan jegyét 1000 fontért árulták az eBay oldalán. A zenész közölte: "Mélységesen felháborít, hogy egyes emberek hasznot húznak mások szegénységéből és kiszolgáltatottságából." Az aukciós piacteret nyerészkedő elektronikus stricik gyülekezetének nevezte, és a jegyek árusításának azonnali beszüntetését követelte. Kijelentette, hogy örülne ha néhány hacker betörne a rendszerbe és tönkretenné azt. Az eBay később levette a honlapjáról az ajánlatokat. "

    Ez pedig derek dolog volt tole, bar aki olyan hulye hogy nem nez semminek sem utana,az eppen megerdemli, hogy szopjon....