• donceleger
    #14
    Ezzel még nem is lenne probléma, had telefonáljanak! Inkább az a felháborító, hogy nyilvánvaló csalás az egész. Egyszer kimerevítettem a képet és összeszámoltam a feladványt többed magammal. Mindannyiunknak ugyanannyi jött ki és direkt kivártuk a végét, hogy vajon lesz-e olyan ember, aki tudja. Volt bizony, nem is egy, de a műsorvezető nagyon sajnálkozva közölte a játékossal, hogy nagyon közel volt és sajnálja.
    Ezek miatt kellene szidni ezeket a csatornákat nem a valóvilág miatt. Mert az előbbi nyilvános rablás/lopás, míg az utóbbi nem húz le senkit. Nem kötelező nézni. Bár véleményt csak az tud róla mondani, aki nézi is, ugyebár!!!!
    Én néztem, most már nem, betelefonálni meg nem is fogok soha.
    Az Ezo tv-re is pontosan annyi szükség van, mint a betelefonálós műsorokra. Hírlapárusoknál vagy 30 féle horoszkóp közül válogathatunk, de a neten ennél ezerszer is többet, és akinek ez nem lenne elég, és persze van IPTV-je, akkor azoknak a menüben az extrák között is ott van egy horoszkóp.
    De úgy látszik igény van, hisz nem kerülnek le a műsorról, nem úgy mint egy jónak ígérkező sorozat, amit levesznek, mert múlt héten 1-el többen nézték, és most zuhant a nézettsége!!!
    És végül egy ötlet a játékfejlesztőknek is. Xbox 360-ra, play 3-ra és wii-re is kéne egy betelefonálós játékot fejleszteni, ezo játékkal egyetemben.