• sanyicks
    #58
    A te "munkásságodból" én általában azt látom, hogy a linuxnál több éve, vagy soha nem is létező problémákat szajkózol, ha bizonyítják neked hogy nem úgy van, és jól működik, akkor átsiklasz felette, majd a köv topikban mintha meg sem hallottál volna semmit ugyan azt mondod amit előtte.
    pl a gimp cmyk mánia, meg a többi. Ha jól emléxem 2 éve linkelték be neked a plugint először(és utána többször is), de te még fél éve is mondogattad hogy nem tud cmyk-t és nincs plugin. Sok másnál is volt ilyen de már nem emléxem mik ezek.

    1 oka van a kormányzati intézkedéseknél a winnek: mint általában minden kormányzati döntésnél, országtól függetlenül a lefizetés összege.
    El kéne már felejteni azt az utópiát hogy az állami döntéshozók azt szeretnék hogy az adófizetők, így maga az állam jól járjon. Az állami döntéshozók egy dologra figyelnek, hogy ŐK személyesen jól járjanak, ezen kívül csak annyira hogy ne legyenek olyan feltűnőek a disznóságaik hogy a tömeg meglincselje őket, lásd a válság előidézésének segítése, és a felelősök nem felelősségre vonása.
    Az ms egy igazi fizetős cég. Lásd a magyar állam, egyetemi "ingyen ms szoftver" 30 milliárdért, és a nokia lefizetése.

    Az állami döntéshozók mindig hazudnak, mindig korruptak, ebből kell kiindulni. Lehet bizonyítani hogy nem így van, csak hogy ez a állami döntéshozók kb 1%-át jelenti, mindenhol a világon.