• TheLostOne
    #14
    Nézd, szerintem teljesen korrektek a szabályok az ilyen oldalakon, sőt talán még túl megengedők is.

    "miutan veletlenul kerdeztel egyet vmi admintol"

    Van 35000 user, na most gondolj bele, hogy te vagy az egyik admin a 3 közűl, és napi 1000 üzit kapsz... Nincs erőforrásod megválaszolni, emiatt érthető, hogy csak súlyos esetekben szabad adminhoz fordulni. Ha valamit nem értesz, ott a szabályzat, FAQ, Wiki, stb, elolvasod, ha meg úgy sem érted, akkor az a te bajod.

    Én voltam admin egy játékközösség oldalán. 3000-4000 regisztrált user, akik az elmúlt fél évben beléptek, mert aki nem, azt törölte időközönként a rendszer(nem volt email megerősítés, captha, meg minden bonyolítás a regisztrációnál, ezért volt szükség a takarítgatásra néha).
    Ne tudd meg hányan írtak rám minden nap, olyan kérdésekkel, hogy felállt a hátamon a szőr, miközben az oldalon minden le volt írva egyértelműen, a hírekhez, cikkekhez hozzá lehetett szólni, ha azokkal kapcsolatban volt kérdés, órákon belül érkezett rá a válasz.

    Nem is szarakodtam sokat, meg is csináltam a PÜ rendszert úgy, hogy mikor rám akartak írni, hasonlóképp mint itt St-nek, figyelmeztetésekkel teli, korlátozott funkcionalitású ablak jelent meg.

    Visszatérve a torrent oldalakhoz, a szabályok le/feltöltésre vonatkozó része meg kizárólag azt a célt szolgálja, hogy a trackeren ne jelentkezzenek a nyílt oldalakra jellemző gyakori problémák, hatékonyabb legyen az egésznek a működése.