• NEXUS6
    Öőőő, azért eléggé kiforrotta ez már magát egy szinten. Volt olyan vincsim, amit hazavittem és már xar volt, ugyan abból a sorozatból a csere kb 3 hónapig bírta, új csere. Az utolsó megvan már jó pár éve, de nem vagyok benne biztos, hogy teljesen minden rendben van vele. Azt a részt ami mindíg elxaródott az előzőknél, külön partícióba tettem és nem nagyon piszkálom.

Az SSD-re kaptam 3 év garit, ha ilyet csinál ott is eljátszom ezt, de nem fogom ezekután azt mondani, hogy bezzeg az jó öreg wincsi mennyivel jobb volt ugye.

Cserébe viszont nem 2-3 perc alatt bútol a win, hanem 15-20 sec. A felhasználó progik is kb ennyivel rövidebb idő alatt indulnak, és gyorsabbak is. FF/Opera böngészők cachelés nélkül 1-2 sec.
    Játékoknál nincs textúra pop-up. STB.

Szóval ha 3-4 évig bírja, akkor már megérte azt a 28-ezrest, amit ráköltöttem, mert semmilyen más részegység nem gyorsított ennyit a windózon, júzer programokon, hiába van 2X annyi 2X olyan gyors memcsim, 2X annyi mag a prociban, meg majd 2X akkora freki, az előző konfighoz képest. Költhetnék még 200 ezret a gépre anélkül, hogy csak nagyságrendileg hasonló változást érjek el. De az ki van csukva!