• aaaaa
    #5
    Az összes kisérzékelős kompakt gagyi. Ha nem süt a nap, sötétebb szituációkban, nagyobb érzékenységen homályos, vagy szétkent mocsok képeket csinálnak, egytől egyig, a százezerért osztogatott modellek is. Az Olympus általad említett gépe kiemelten gyengébb sajnos, mert még a hasonló paraméterekkel rendelkező társaikhoz képest is rosszabb minőségű képet csinál. Mindazok ellenére, hogy a specifikációk egyáltalán nem különböznek egy hasonló Canontól, aminek azért sokkal használhatóbb képe van. Ezt csak azért írtam, mert a specifikációkból ez sajnos nem derül ki.
    Abban meg nagyon tévedsz, hogy a civileknek elég. Az emberek nem vakok és nem mind igénytelenek, hogy ne látnák a különbséget. Aki kicsit is komolyabban akar fotózni, már majdnem mind tükörreflexes gépet vett. Százezer alatt tudsz venni, belépőszintű DSLR-t. Ég és föld a különbség ezekhez a kis szappantartókhoz képest. :)
    Persze zsebre rakni, buliban vacak piros szemű képeket gyártani vele biztos lehet. Sőt HD videót is csinál, ami talán nagyobb értéke, mint hogy fényképezni is tud. :)