• Magiszter
    #5
    Ezt a baromságot. Azt még megérteném ha az egy időben használt készülékek számához mérnék a sávszélt (pl 3 pc-n meglegyen a fejenkénti xy Megabit), de hogy ebben a formában... Tehát ha nekem van egy Asztali gépem, egy laptopom, egy netbook-om és egy okos-telefonom, akkor máris 4x-es díjat fizetek? Egy időben csak egyet használok helyzethez mérten, legalábbis még nem láttam olyan embert aki egyszerre 4 gépet használt volna párhuzamosan.

    Amúgy nem tudom emlékeztek e de régen pl UPC-nél MAC Address szerint volt az előfizetés és szerződésben is csak az állt hogy 1 PC-re érvényes és tilos több gépre megosztani. Csak aztán jöttek a routerek MAC Address másolással és ez a módszer halott volt. :D

    Másik. Milyen hogy adatforgalom alapján fizetek elő? Meg kell mondanom hogy csak online olvasgatás, fórumozás, levelezésre akarom használni? És ha le akarok tölteni egy 3 gigás demót akkor már csomagot kell váltanom? Vagy ha egy multidemót felteszek akkor megint csomagot kell váltanom hogy játszhassak is vele?

    Hülyeség ez ebben a formában, bár el lehet képzelni hogy Magyarországon bemegyek a XY szolgáltatóhoz: Kezicsókolom! Egy net előfizetést akarok venni 5 netre alkalmas gépre és torrentre, youtubra lenne használva! Mennyi lesz?

    Hát persze kedves teaszürcsölők, nyilván működne ez a dolog!