HumaMage#4
Hát sztem egyátalán nem érte meg a pénzét. Az animáció maga technikailag egész jó, de a történet béna, és aki már egyszer is látott kaméleont, annak feltünik, hogy Rango bizony inkább csak egy gyík és nem egy kaméleon.. A szemei egyszerre mozognak, a farka pedig nem pöndörödik..
És hogy lehet ESRB everyone egy film, amiben a főhős amikor szomorú kigyalogol a száguldó kocsik közé az autópályára? Lehet csak én vagyok ehhez öreg, de ez majdnem olyan, mint egy öngyilkossági kísérlet..
A szinkon természetesen csapnivaló, mint az összes többi filmben.. Az elmúlt pár évben nem láttam olyan szinkront amire azt mondtam volna, hogy igazán jó. Amikor ennél meghallottam, hogy Rango párja úgy beszél mint egy tanyasi öregasszony akkor csak a társaság fogott vissza hogy ki ne menjek már egyből a film elején.. Borzalmas, hogy mi hulladék szinkronok és fordítások ( / ferdítések) átesnek a szitán.. (lásd Sucker Punch -> Álomháború; Avatar, the Last Airbender -> az utolsó léghajlító ( /széltoló, lol )és a többi..) esnek ki a fordítóktól.. És még csodálkoznak, hogy kicsit is magára adó ember nem fizet szinkronos filmért..