• mousee
    #64
    Hát, ha neked ez a "nem is használja a gépét", akkor a számítógép felhasználók kb 50%át leírtad, és akkor nagyon keveset mondtam.

    Amiket te írtál a függőségekről az valóban igaz, de ezek a programok általános felhasználáskor nem fognak előkerülni. Szoftverközpontban minden benne van, ami kényelmesen telepíthető, nincs függőséghiszti.
    Hosszú távú tapasztalat? Kérdés, hogy mit értesz ez alatt. 2007 óta figyelem, 2008 óta -játékokon kívül- mindenre a linuxot (több disztrót) használom mind szerver, mind pedig desktop oldalon, szóval fogalmazhatunk úgy, hogy én is "belaktam". Futottam bele elég sok hibájába, amit érdekes módon egy kevés utánajárással gond nélkül meg tudtam oldani. Lehet bennem van a hiba. Az, meg hogy a home könyvtáradat nem látod át, az sima mezei user error. A registry sokszor bonyolultabb, logikátlanabb, és teleszemeteli minden szar, amire valaha is rákattintottál.
    400MHZ géppel simán lehet AVI-kat nézni, hidd el, az emberek nagy részének nem minimum kritérium a HD MKV. Office-ozni szintén kényelmesen lehet, bármilyen meglepően is hangzik a dolog, de '98 környékén is sokan használták office-ra a gépüket.

    Ha úgy gondolod hogy az írásaimmal kötekedni akartam, akkor bocsáss meg, félreértettél, én csak szerettem volna megosztani a tapasztalataimat a témakörrel kapcsolatban. Eszem ágába nem volt az, hogy elájulj attól, hogy egy régebbi gépen valaki fényképet/videót nézeget.

    Mint ahogy már írtam, különböző emberek, különböző igényekkel.