• NEXUS6
    #38
    És van valami problémád? Leírtam a véleményem, nem betámadtalak, amint megláttalak, mint te. De ha pofozkodni akarsz nem álok félre.
    Ha nem teccik, nem értesz vele egyet, jogodban áll. De ki vagyok akadva, amikor valaki ilyen stílusban kezdi a mondandóját.
    Ez érv lenne? Vagy mert az nincs, előre védekezel, mert legjobb védelem a támadás? Mi a fax bajod van?

    Mi az, hogy tökéletesen fut? Persze nem dob ki kékhalállal, még jó.
    De ugye nem mindegy, hogy 20 sec alatt áll fel egy böngésző, egy egyszerűbb progi, vagy 2.
    Ja a megoldás az SSD!? Kösz az ötletet, már van. (Mondjuk ezért fogalmaztam általánosan, mert nem akartam belemenni egy ilyen kinek a faxanagyobb vitába, de ha kérdezed én köszi az enyémmel meg vagyok elégedve.)
    Amúgy pont erre akartam kilyukadni, hogy miért kell egy egy extra hw elem, ha a bika gyors gépet értelmes sebességgel akarod használni?
    A melós gépemen csak röhögök, nem tudok belenyúlni ugye, mert nincs hozzá jogosultságom, és csak nézem, ahogy abba a kicsinyke memóriájába próbálják azt a rengeteg processzt belegyömöszködni, az meg csak swappol és swappol szegény.
    Mert ez az irodai valóság, nem az, hogy itthon építek magamnak egy hobbigépet.
    Az ott, ahogy a M$ elképzeli a számteket, nem az itthoni gépem, aminek a rendszere jobban le van soványítva, mint egy 10X-es kupagyőztes agár.
    Itthonra megvettem az SSD-t, pedig éjjel nappal megy a gép, de inkább a bentihez kéne.
    És nekem egy viszonylag jó gépem van, igaz csak XP van rajta, szerencsére, mert a w7 alapból megfektetné. És csak ezért nosztalgiázok arról, hogy volt idő, amikor nem kellettek GB memória hegyek, ahhoz hogy egy értelems multitaszkos gépen elmenjen egy szövegszerkesztő, meg egy böngésző.

    Linuxot én is használtam egy ideig, főleg Fedorát. Az elvileg egy kényelmes kis OS lenne, persze nem PS3-on. Az Ubuntut is ajánlgatták, hogy az igazán jó kezdőknek. Legalább is akkor azok használták jobbára, lehet, hogy azóta a geek-ek rányomultak, nem tudom.