• nando42
    Figyelj, az, hogy tökéletesen fut, az azt jelenti, hogy tökéletesen fut. Ha neked atomerőmű kell a win7-hez, akkor nálad van a baj.
    Attól, meg egyszerűen sírva fakadok, hogy nem áll fel gyorsan a rendszer, és? Egy nap hányszor kapcsolod be a gépet? Tényleg az a legnagyobb gondod, hogy kell vagy 90-120 másodperc, mire feláll a rendszer? (egy kis kitérő, anno használtam ubuntu linuxot, ami a geekek kedvence mostanság, na az például sokkal lassabban bootol, mint bármelyik más win - igaz, lehet már azóta előrelépés.) Ha meg tényleg ez a legfontosabb neked, akkor vegyél SSD-t (nekem van), az biztosan meggyorsítja nem csak a win felállását, hanem egyes progik betöltését is.
    Ahogyan elértünk a jelenlegi számítástechnika egyik sarkalatos pontjához is - bár te biztosan képben vagy, elvégre Amigával kezdtek -, a mai gépek már nem procit, s ramot igényelnek (értsd: nem atomerőműveket), hanem kúrva gyors elérést a háttértározókról - erre jó példa az én matuzsálem gépem. Na, ezzel lehet gyorsítani a gépet, s nem atomerőművet venni. (mint említettem, van ssd-m, így ez tapasztalat.)