Amúgy meg azt nem értem akkor, ha azt mondod csak nálunk van ekkora rablás, akkor miért nem mutatjuk be a középső ujjunkat, és követeljük az indokolható árazást a mostani rablás helyett úgy, hogy 1 hétig nem használunk mobiltelefonhoz köthető szolgáltatásokat, mert netes szolgáltatásokkal ingyen simán megoldanánk addig a kommunikáció nagy részét(szigorúan mobilszolgáltatókhoz nem köthető internethozzáférésekről), ezek meg majd lesnének miért 0 azaz nagy 0 a forgalmuk egy egész héten át.
Ennyi lenne amúgy az egész, sőt ez a módszer mindenre jó, csak az kéne hozzá, hogy ne legyen mindig egy ember aki azt mondja, hogy ő leszarja, aztán utána még jön szépen 10, meg 100, meg 1000, akik azt mondják ha ők leszarják, én is leszarom már...
De hát tudom, azért tartunk itt, mert mindenki úgy gondolkodik már manapság, hogy most azonnal legyen nekem tök jó, utána meg leszarom mi lesz majd a jövőben, megoldom valahogy. Így gondolkodva persze, hogy nem fog valaki 1 hétig lemondani a telefonálgatásról, még ha utána a szolgáltatók térden is állnának a fogyasztók előtt. De azt is megmondom ez a gondolkodás fog minket sírba vinni, egyre több emberen látom, hogy kezdi leszarni a holnapot, csak az érdekli, hogy ma geci jó legyen, aztán holnap meg is dögölhet. Persze jön a holnap, és akkor már késő rádöbbenni, hogy "jéééé hát nem a holnapból lett a ma?". És akkor még a szánalmas "egyszer élünk", "leszarom mi lesz holnap, lehet itt döglök meg mindjárt", "úgy se lesz itt semmi jobb" beszólások...
És akkor még azt hiszik igazuk is van, közben csak az önbeteljesítés áldozatául esnek.
Na mindegy, a remény hal meg utoljára, és ez nem véletlen, csak akik nem hisznek benne, már nem fogják megérni :)