• sanyicks
    "Látom a Silverlightról semmi tudásod nincs... én mint olyan aki eddig többezet sor kódod és real-time üzleti alkalmazásban alkalmazott dolgokat fejlesztettem már és aki ismerem a Silverlight belsejét is (internálsz) annyit legalább tudok, hogy a technológia nagyon is jó és modern csak persze modern hardvert is követel."

Nincs semmi... ugyanis általában kerülöm az ms technológiákat a kétséges minőségük miatt, egyedül a c# felé kacsitgatok (bár azt nem volt nehéz jóra összehozni tekintve hogy össze kellett csak lopkodni a meglévőekből, és kijavítani a hibáikat).

Viszont azt látom hogy egy sl-ben lejátszott video még a sokak által anyázott erőforráspazarló flashnál is több cpu-t zabál (nincs egyiken sem hw gyorsítás, egyenlő körülmények között mentek).

Nagy hardverigénye van? És ezt vegyem pozitívumnak? Kösz nem. Egy jó technológia ismertetője, hogy jól bánik az erőforrásokkal, és szép dolgokat mutat. Lehet hogy az sl jókat tud (kár hogy ilyesmit sehol sem látni, kb olyan legenda mint az erőforrástakarékos flash porgramok), de ha úgy pazarolja az erőforrásokat mint az állat, egy fos marad...

Egyébként mintha hasonlóakat hallanék egy bizonyos flash fejlesztőtől is mint amiket te mondasz, ugyanúgy rendes érvek, kézzel fogható kipróbálható bizonyítékok nélkül, csak porhintéssel.

"Egyébként a P4 az elavult ha 3GHz ha nem... de ne felejtsd el, hogy a modern CPU-k 3GHz körül dolgoznak, lehet az a i5, i7 Sandy Bridge vagy akár a Phenom és a nemsokára érkező Buldozer... ami viszont a Fusion-t illeti az nem PC-nek készült hanem inkább olcsó notebookokban alkalmazható amelyben a fogyasztás a fontos és az átlagos felhasználó igényei relatv alacsonyak."

Igen a csúcskategóriás cpu-k ott dolgoznak, de hidd el hogy i7-ből és i5-ből is van 2 ghz alatti.
    És hidd el az átlagos felhasználók kb az okostelefon és pc felhasználók 90+%-át alkotják. A fusion pont pc-nek készült, átlagfelhasználó pc-nek, háziszervernek, média központnak.

A p4-el meg arra akartam rávilágítani, hogy te jól megmondod hány ghz-tól hányig van pc, holott bizony a 3ghz-s p4-et anno egy általad nem pc kategóriába rakott 1,8 ghz-s athlon 64 olyan csúnyán péppé verte minden tekintetben hogy ihaj.

És ma is valszeg egy 16 magos proci 2 ghz-n rommá verné a rendes többszálú programokban a 8 magos 3 ghz-s cuccot, aztán ott még technikai fejlődés sincs, csak egy sima duplázás.

Egyébként ahogy már írták, én is várom a konkrét bizonyítékokat.