BlackRose#39
A hazugság amikor pl. TUDOD, hogy 2+2=4 és magfontoltan azt mondod, hogy 5. Amikor nem tudod, hogy 2+2=4 és úgy számoltad ki, hogy 5 és ezt magad is elhiszed (hiszen igy tudod) akkor az lehet, hogy valótlanságot állitsz DEN NEM HAZUDSZ. Ez ennyire egyszerű. Szerinted pl. a régebbi állitások hazugságok voltak csupán azért mert most már tudjuk, hogy téves állitások. Vagy a jelenlegiek hazugságok mert szinte biztos, hogy a jövőben változni fognak. Nem ártana ilyen dolgok között különbséget csinálni. A hazudás az a jelenlegi tudásunkal értelmezett tények megfontolt hamisitása. Ezen kivül lehetséges még tévedni is nem csak hazudni.
Egyébként a P4 az elavult ha 3GHz ha nem... de ne felejtsd el, hogy a modern CPU-k 3GHz körül dolgoznak, lehet az a i5, i7 Sandy Bridge vagy akár a Phenom és a nemsokára érkező Buldozer... ami viszont a Fusion-t illeti az nem PC-nek készült hanem inkább olcsó notebookokban alkalmazható amelyben a fogyasztás a fontos és az átlagos felhasználó igényei relatv alacsonyak.
Látom a Silverlightról semmi tudásod nincs... én mint olyan aki eddig többezet sor kódod és real-time üzleti alkalmazásban alkalmazott dolgokat fejlesztettem már és aki ismerem a Silverlight belsejét is (internálsz) annyit legalább tudok, hogy a technológia nagyon is jó és modern csak persze modern hardvert is követel. Falsh-ról nem beszélnék túől sokat mert nem vagyok szakértő... de más alkalmazási célok álnak a két technológia előtt ezért baromság őket összehasonlitani. NEM konkurens termékek még akkor sem ha egy részben fedezik egymás alkalmazási területét.
Már megint alaptalan a duma... nem lehet értelmes módon összahasonljtani egy beágyazott rendszert amely általában alacsony szinten irt szoftver által működik (asm, C) és éppen ezért a fejlesztések 10x többe kerülnek és egy consumer eszközt amelyre a fejlesztések költségeit le kell hozni olyan szintre, amely csak néhány felsőbb szintű "layer" segitségével lehetséges, pl. .NET, XNA, Java stb... a két dolog összehasonlithatatlan. Lehet asm-ben 20 éves hardvere is irni csodákat, csak a baj ott van, hogy 5 ember képes erre és azoknak is hónapokra van szükségük, hogy egy ilyen munkát elvégezzenek.
Egyébként én rájöttem, hogy a számtech fejlődik valószinűleg amikor te még meg sem születtél (első gépem egy ZX81 volt kb. 30 éve)... és egy szóval sem mondtam, hogy a WP7 megjelenésével jött ez el mert még váletlenül sem, a WP7 csak egy játékos ebben a játékban, egy olyan amely nagy potenciálal rendelkezik, hogy ebből mit fog az MS és a partnerek kihozni azt majd meglátjuk de én mindenképpen szeretném ha minnél több játékos lenne a piacon... én nem akarok egy Windows világot Androidra (vagy Linuxra) váltani, nekem az a világ amelyben van Windows, Mac, Linux, Android, WP7, webOS, BSD, Solaris... sokkal jobban tetszik és egyáltalán nem érdekel, hogy az adott OS vagy technológia open source vagy proprietary, hogy Google, Apple, Microsoft vagy Matyi bácsi a garázsban... ami érdekel, hogy legyen választék és minőség.
Jelenleg minden platform elég minőséges és további fejlődésre alkalmas, szeretném ha ez igy is maradna.