• BlackRose
    Értelmetlenség lenne a pofátlan és neveletlen hozzászólásaidra válaszolni.

Tanuld meg, hogy egy forumban vitatkozunk és nem pedig személyeskedünk, "hazugság", "hazudozzál össze vissza"... szerintem nem méltó, hogy tovább vitatkozzak veled, ha igazam van ha nincs... lényegtelen a téma amikor nincs civilizált viselkedés... tanulj meg viselkedni, személyeskedés nélkül cáfold meg amit mondtam (ha tévedtem én elfogadom), oszd meg velem és a többiekkel a vélaményed vagy a tapasztalataidat, és a végén emberi módon döntsd el, hogy vagy egyetértünk vagy sem, de ne nevezz senkit hazugnak mert csak saját műveletlenségedet mutatod meg. Becsüld meg mások véleményét is még akkor is ha nem értesz velük egyet és még akkor is ha nem valószinű amit állitanak...

Egyébként a modern PC tényleg 3GHz-n kezdődik... :) lehet, hogy nem láttad, hogy azt mondtam "MODERN értelemben"... persze ez nem jelenti, hogy 500MHz-PC vagy akár a 300MHz-s mobil készülék nem használhatú (nekem is egy ilyen Nokia E51-esem van), de önvigasztalás lenne ha azt mondanám, hogy ezt a készüléket "MODERN értelemben" használom... mert nem, az persze más kérdés, hogy a föld ezen a részén még sajnos gyerekcipőben jár a mobilkészülékek modern értelemben történő alkalmazása... de pl. látogass el Seattlebe, San Franciscóba, Tokióba vagy Londonba... és mindjárt világos lesz miről beszélek, egy mobil készűlék használhatósága mobil értelemben az alkalmazásoktól függ és itt az online élő alkalmazásokra gondolok, nem egy beszari kis játékra vagy egy hasonló 10 éveel ezelőtti alkalmazásmodelra épűlö dologra... egy 600HMz-s Androidon akadozik és szinte használhatatlan minden ilyen alkalmazás... próbáltam és ezért mondom. Persze ha van 20 másodperced várni minden két lépés között akkor megfelelő lesz a 600MHz-s Android is és akár az én 300+ MHz Symbiánom is...