• aaaaa
    #33
    Megint leírom, amit már egyszer ugyanígy leírtam. Azt írtad, hogy aki munkára használja vegye meg. Akkor az autószerelő is vegye meg az összes létező típushoz a gyári több milliós diagnosztikai cuccokat, amit sokszor nem is ad ki a gyártó. Vagy hagyjon fel a szakmájával, mert az újabb autókat gyakorlatilag esélye nem lesz megjavítani. Ugyanez igaz a mobiltelefon szervizesekre, akik ugye alapból bűnözők, mert esélyük nem lenne megélni, ha kizárólag legális szoftokat használnának.
    Gondolod a szaros béna fotósok, talán nem egy jobb objektívet fognak venni az ötvenezres vázukra a kitobi helyett, ahelyett, hogy rohannak fullos PS-t venni két kilóért ? Attól meg rohadtul nem lesz több megrendelése, hogy vett egy eredeti PS-t, vagy nem. Az pedig, hogy az a szaros fotós talál-e valóban fizetőképes tagokat, inkább kapcsolatok és ismeretség kérdése. Fos felszerelésű, béna fotósok is jól keresnek, ha jól fizető helyre dolgoznak.
    Ha feltűnt volna olyan válság van, hogy az ország 10%-a azon szenved kilakoltatják-e a lakáshitelek miatt, emberek milliói egyik napról a másikra élnek, közben azért a legális szoft a legfontosabb, hogy a multimilliárdos amerikai cég még bezsebeljen még ezer dollárt.