• narumon
    #70
    "Mondtam, hülyéknek relatív. Aki szimulátorról és jó rts-ről azt mondja "gecibuta szar", az önmaga is "gecibuta szar"."

    Gratulálok kedves megmondó ember, hogy te fingod itt a passzát szelet. Az, hogy te bármi másra azt mondod, hogy gecibuta szar az úgy van, de nehogy má más beleugasson mi? RTS-ről eleddig szó sem volt ráadásul.
    Én speciel RTS-el és manager játékokkal játszom, tehát akkor mondhatom minden másra, hogy gecibuta szar, mert nincs benne nyolcezer opció és beállítás? Vagy ezt csak te mondhatod szimpátia szerint?

    "Vagy talán tudsz mondani okosabb játékot? Egy cod? egy nfs? Egy buta egykaptafára épülő japán anime alapú játék amit egy az egyben egy tv sorozatból loptak? egy gagyi fps?"

    Ki mondta, hogy ezek okos játékok??? Valamit nagyon keversz (szokás szerint), de te konkrétan lehülyézted azokat akik ilyenekkel játszanak. Van egy barátom aki egy elég nagy informatikus koponya, ő pl NFS és forza játékokkal játszik csak és kizárólag. Igen ő is gecibuta szar. Gratulálok, ez is egy világkép, amivel én mondjuk nem tudok (és nem is akarok) azonosulni.

    "Vagy te beülhetsz bármikor egy versenyautóba és száguldozhatsz vele kedvedre?"

    Elég jó kocsim van szerencsére és amibe szeretnék beülni, azt az érzésemet nem elégíti ki egy tévé előtt ücsörögve egy műanyag kormányt tekergetni. Bocs.

    "Elköthetsz egy boeing 737-est? Kipróbálhatsz egy focke wulf 190-et a 2. vh-ban? Megpróbálhatsz légkörbe lépni és leszállni egy űrsiklóval?"

    Nem, de ezek meg nem is érdekelnek, teljesen hidegen hagy mégsem érzem magam gecibutának.

    "Az oké hogy valakinek magas az olyan játék ahol gondolkodni is kell, de "

    Vagy csak lehet hogy a nap 10 órájában gondolkodik nem kis horderejű kérdéseken és amikor hazamegy akkor már nem gondolkodni akar hanem csak kikapcsolódni? ÉS ha ezt úgy teszi meg, hogy nem akar pepecselni szimulátorral akkor már gecibuta szar. Ne haragudj de szerintem ez gecibuta szar gondolkozás részedről.

    "Tudod van akinek a szellemi igényeit kielégíti hogy 2 követ összeütöget, van aki inkább sakkozik..."

    És lehet hogy aki 12 órát sakkozik naponta az a nap végén pofánbasz ha sakkot raksz elé???