• Balumann
    #17
    Nyilvánvaló, hogy a legtöbb dologra a PC a legalkalmasabb. Hiába válik minden más egyre olcsóbbá, még akkor is az asztali számítógépek az olcsóbbak a teljesítményhez képest, sokkal skálázhatóbb, megnövekedett igény esetén egyszerűbben bővíthető. Ilyen szempontból szinte biztos ,hogy mindenkinek ez érné meg jobban. Viszont, egyrészt majdnem mindenkinek van, és legtöbbnek nincs igénye annál többre, másrészt a többinek (notebook, netbook, tablet, okostelefonok) van egy nagyobb előnye az előbbivel szemben, a mobilitás.
    Még munkára is lehet, hogy az éri meg jobban egy embernek, ha munkaállomását hordozni tudja, mindig nála van minden. De lehet, hogy inkább egy PC és egy tablet, pc -n dolgozik, tableten meg mondjuk tudja tanulmányozni máshol, vagy bemutatni másoknak (pl. valamilyen projectet, helyszínen kivetítőre tesz, azt kész).

    Az átlag felhasználóknak is többnyire az az előnyös, ha suliban/munkahelyen is fel tud menni a netre, megnézni a facebook eseményeket, bárhol nagyon unatkozik tudjon valamivel játszadozni. Otthonra meg számítógépe úgyis mindenkinek van szinte.