Progressive trance
  • Cucmey
    Én még mindig klasszikus uplifting/epic trancet hallgatok jobbára... Hiába tök ugyanaz a zenék felépitése már nagyon rég óta hangzásbeli fejlődés pedig ezen a szinten már nagyon kicsi. Akkor is ez a stílus jön be a legjobban.
    Valaki egyszer azt mondta nekem hogy a trance olyan mint a csoki meg a szex. tudjuk mindig hogy mit kapunk de sose unjuk meg :DD
    Én sosem dobálóztam a stílusokkal sem meg hogy melyik előremutató hangzás meg melyik nem. Mindig olyan zenét hallgattam amiben a legtöbb örömöt találom és ezt is ajánlom mindenkinek.
    Azt sajnálom hogy magyarországon kb 2000 környékén teljesen eltüntek a trance bulik aztán évekkel késöbb már csak a trance lassabb nevezzük igy progressive fajtáját hozták vissza néhány nagy névvel megtoldva(Tiesto/Armin/Pvd/Ferry Corsten)
    A klasszikus nagy kiállásos, érzelmes, "sírhatnékom van annyira szép a dallam" fajta trance elégé réteg zene lett manapság vagy fogalmazzak úgy visszahúzódott az undergroundba ami nem is feltétlenül rossz ha megnézzük mi lett pl Paul Oakenfoldból aztán Tiestoból aztán most Arminból miután igazán nagy sztárok lettek.
    Na hírtelen ennyi jutott eszembe... :)