• asysoft
    hát nem gagyi ez a nyitóképernyő?
    Nézz róla videót, teljesen más képet fest, mint egyetlen képen. Persze így is lehet, hogy valakinek nem tetszik, dehát ízlésről nem vitatkozunk, ugye. Nekem pl jelenleg ez az UI jön be messze a legjobban...

roliika #2:
    Honnan vetted az ingyenességről az információt? Legjobb tudomásom szerint nem ingyenes...

MrImy #9:
    Pedig amerikában igen is volt részesedése... Egyébként szerintem Palm inkább magának köszönheti a piacvesztést (bár az még a PDA-érában elkezdődött), a Tungsten3 után kijövő modellek rendre kevesebbet tudtak, és a felhasználók a megváltónak beharangozott PalmOS6-ot is hiába várták. Egyébként PalmOS felületét szerettem, sztem sokkal átgondoltabb, mint a WM-é volt, főleg abban az időben...

Egyébként, úgy en bloc: vagy 4 hónapja jelent meg a rendszer, ennyi idő alatt Android is még inszignifikáns szereplő volt (persze hypeot leszámítva...). Marketet sok országból el sem lehet érni (ingyenes alkalmazásokat sem), csak trükközéssel, szerintem készülékkínálat is hagy némi kívánnivalót maga után... 1 év múlva már valószínű más lesz a helyzet, fejlődni fog az OS is rendesen.