• shakyman
    nekem pannon netem van 3gb-os, omnia 2-vel és kurvalassú tud lenni, letölteni mobilnettel meg nem is lehet, max weboldalt megnyitni meg esetleg youtube-ozni, azt meg emberi mértékkel nem lehet mérni, hogy 1másodperc vagy 1,001másodperc.
    van T és volt Vodám is 1-1 évig, ha lejár a hűségem megyek is vissza a vodához!
    A T reklamálhat, hogy papíron miket mér... attól még az övék a legrosszabb net!
    a lefedettség is csak duma, mert ahol a vodának még csak be sem volt rajzolva a lefedettsége pl. pécs mellett a málomi tó környékén addig 2-3Mbit volt már 3éve is a letöltés mindig mindenkor! a többi meg a mai napig is 0! el sem indul!
    út közben pécs pest között a vodával bárhol bármikor megvolt a 2Mbit!
    t-vel csak lakott területeken, telenorral meg az út 65%-án van meg a 2Mbit.

Szájkaratehősök! papíron versengenek, aki meg fizet érte az meg csak anyázhat egész nap.

És hiába minden, ha aláírtad onnantól kezdve senkit nem érdekel, hogy használhatatlan, ha 3 napon bellül nem derül ki akkor megtarthatod:)
    én is így jártam, amikor lejárt a voda bevállaltam a T-t mondván az állítólag gyorsabb mindenhol(papíron), azt 1hét mulva mentem pestre és nem hitem a szememnek!!! majdnem kibasztam az ablakon az egészet amikor dombóvár és siófok között egy picsa emilt nem tudtam elküldeni! A t-nél meg: haha! lejárt a 3nap!
    megtarthattam és fizethetem a lányomnak havi 3000 ft-ért hogy legyn fészbúkja a suliba, egyébként ja! most 3.-os:)
    A telenoros nem hűségnyilatkozatos az azért lett, ha keveset megyek előreláthatólag akkor visszamondhatom akármikor.

De ha valaki sokat utazik annak csakis VODA!