• Charlie007
    Szerintem, ha jol belegondolok, eddig ezt az oteletet nem veletlenul nem lattuk viszont joforman egy mmo-ban sem:D
    Mindenki tudja ez mekkora bukas.
    Oldalakon kersztul lehetne sorolni, hogy onhibadon kivul milyen okoknal fogva halhatsz meg,aramszunet, szerverleallas, gepfagyas, netszolgaltatod,család,stb,stb,stb.
    Vagy, gyogyitod akivel csapatban vagy, kifagy, vagy anyuci raparancsol, hogy kapcsolja ki a gepet.... aki mmo-zott latott mar ilyet... party down:))
    pvp.
    Casual vs hc gamer.
    ido es sok csata kell masik player ellen, hogy kitapasztald, hogy hogyan tudod ot legyozni.
    Hat ez itt erdekes lesz, hu bazz nem ezt kellet volna nyomnom, nem baj majd kov kairmmal :D
    Na kabe igy fog kinezni.
    Bossfight, dungi, elit mobok...
    persze ezt ki is hagyhatjak, de akkor meg a jatek csak normal lenyek levagasarol szol, semmi foellen, stb, akkor uncsi lesz.
    No viszont ha nem, akkor adja magat, hogy bossfight egyeb kemeny fightnal, ugy is hullas van elfele, xal majd kov karival talan sikerul.
    Ezt viszont nem tudjak kikuszobolni.
    Balance.
    No hat olyan mmo-t meg nem lattam ahol ne lett volna meg a jatek kemeny legeny karija, akit joforman nem lehetett levagni, o meg mindenkit levagott.
    Es meg lehetne soroli a jatek buktatoit.
    De tudjatok min rohognek nagyot.
    Ingyenes, de szokas szerint lehetne vasarolni penzert cumokat es gondolom igy is lesz.
    Es ha koltesz ra, akkor lesz ress tekersed, ha nem, akkor meghalsz maradandoan :D
    Ja es mielott nekem esne barki is, en is elveznek egy kicsit a halalt, pvp-t szigorubban vevo igenyes gamet.
    De szerintem ok kicsit atestek a lo tuloldalara vagy 2x.
    Udv
    Charlie