Én csúsztatok? Na ne már? Ráadásul nézd már meg mit írtam a 22-es hozzászólásgban: "ugyanazért az árért (esetleg olcsóbban) mint a nyomtatott verzióért.". Sehol nem írtam, hogy éljen adja annyiért. Nem is erről volt szó, mindenki annyiért adja amennyiért akarja, ha a véleményemet kérdezed (mint ahogy nem tetted csak rögtön nekem támadsz), akkor azt mondom, hogy szerintem is olcsóbban kéne adnia, (és ismét: az apple nem szabja meg, hogy mennyiért adja, adhatja ingyen is). Tudtommal a zenére is szerződése van ami ugyanilyen felépítésű, tehát egyrészt a kiadónak kellene az orrára koppintani, hogy miért adja ugyanannyiért mint a lemezt (egyébként soha nem vásároltam, de biztos vagy benne, hogy ugyanannyiért adja? Ha jól tudom 0.69, 0.99, ill 1.29 USD egy szám. Ez egy átlagos cd 12-15 számát figyelembe véve tudtommal nem éri el egy cd lemez árát).
handrást csak azért tudom kicsoda mert egyszer már elsütötted ezt a poént (vagy valamelyik másik homokba dugott fejű hater volt), és akkor linkelt egy weboldalt amire ez a handrás ír. Persze most ha az életem múlna rajta akkor sem tudnám a weboldal címét fejből. Kb ennyire vagyok handrás alkalmazottja, és melópityu szendvics embere. Egyszerűen máshogy gondolok dolgokra mint te, ettől még nem tudom miért lennék szendvicsember. A gond az, hogy aki veled vagy veletek bizonyos kérdésekben nem ért egyet, az már csak elvakult fan lehet, vagy "szendvicsember" ugye. Az véletlen sem lehet, hogy csak mást gondol a dolgokról (persze gondolom csak az a helyes amit te gondolsz). Viszont elég rosszul fizetett apple szendvicsember (bocs de ez nagyon tetszik) lehetek, mert 1db apple termékem van széles e földön: iphone. A nagy elvakulásomban biztos nem vettem észre, hogy a többi termékük is csodálatos...
PS: Nem azért de annak, hogy mim van mi köze az eszközparkomhoz? Ezt a gépet sem használom ki, akkor minek vennék bele bármit is? Ráadásul még rosszabb a helyzet mert már a PSP-met is eladtam mert csak a polcon pihent. Annak is örülök, hogy jobb az anyagi helyzeted mint az enyém, én ugyanis nem vagyok irigy ember; őszintén tudok örülni annak ha egy embernek nincsenek anyagi gondjai, bár mindenkié jobb lenne mint az enyém, akkor nem itt állna ez az ország.