gforce9#145
A formátum csak az egyik oldala a dolognak. Pl. magyar kresz oktató program. Nem láttam még linux verziót. Sőt volt olyan kiadás hogy csak ie6 alatt futott. Sok ilyen példa van amúgy, ahol a közcélú szoftverek nem platformfüggetlenek. Valóban jogos a felháborodás. Csak épp semmin nem változtat. Ez a világ így alakult. Az, hogy értelmes grafikus szoftver nincs liniuxra nyilván nem a linux hibája. De sajnos ez van. (flamereket kérek hagyjanak békén, mac-et megveszik a fotósok mert van jó képszerkesztő szoftver rá, unbutura nincs, nem is használják) Szóval sok sebtől vérzik a linuxos dolog. Félreértés ne essék, nem vagyok windows párti, sem linux párti. Célszoftver párti vagyok. Jelenleg, tekintsünk szinte bármilyen kliens oldali célszoftvert, win környezet alatt sokkal nagyobb a választék, mindenki vásárolhat a saját pénztárcájának megfelelően. Ismét kérem a flamereket.. Ne jöjjenek az ingyenszoftverrel... ez faszság, egy szoftver sosincs ingyen. Ha nem a vásárlásakor, akkor később a beüzemelésekor, konfigurálásakor kell fizetni érte. De olyan, hogy azért választok egy szoftvert mert "ingyenbe" kerül.... na ez így ahogy van hülyeség és a szűklátókörűség netovábbja.