Nagyfrekvenciás Aktív Ionoszférakutató Program
  • ManoNegra
    #219
    Wiki

    [i]A tevékenység körüli egyre nagyobb titkolózás, a hivatalos szervek egyre elkeseredettebb dezinformációi, ill. mindennapjaink egyre furcsább időjárási jelenségei alátámasztani látszanak azokat a már régóta keringő úgynevezett összeesküvés elméleteket, melyek természetesen egyáltalán nem légből kapottak, csak központilag üldözöttek, elhallgatottak és bagatellizáltak. A témát, mely valójában egyáltalán nem bonyolult, mégis komoly kutatócsoportok és szakértők tanulmányozták már a kezdetektől és számos könyvben és tanulmányban publikálták azokat, újabban pedig cikkekben és videókban lehet találkozni velük az interneten. Magyarország tájékoztatási és ezért tájékozottsági szintje is olyan vészesen alacsony ebben a témában, ami tekintve a HAARP lassan a föld minden lakója előtt nyilvánvaló jelentőségét és befolyását kimeríti a szándékos veszélyeztetés fogalmát.

    Az egyik világszerte legismertebb munka az Angyalok Nem Játszanak HAARP-on – Tesla Továbbfejlesztett Technológiája, Angels Don't Play This Haarp - Advanes in Tesla Technology (5) címet kapta, s szerzői közt megtaláljuk Dr Nick Begich-et 6;7 és Jeane Manning-et akik e téma méltán elismert szakértői.

    Az Angyalok nem játszanak HAARP-on számos interjút is közöl, többek közt Elisabeth Rauscherrel 8(8), a fizikai tudományok doktorával, aki hosszú és látványos karriert futott be a nagy energiájú fizika terén, számos tekintélyes presztízsű tudományos lapban publikált, s több könyve jelent meg. Rauscher kommentálta a HAARP Projectet is. „Hihetetlen mennyiségű energiát pumpálnak egy rendkívül kényes molekuláris rendszerbe. Az ionoszférában ezáltal katalitikus folyamatok gerjesztődnek. Kicsiny beavatkozás következtében hatalmas kiterjedésű változások következhetnek be.” Az ionoszféra viselkedését leírván Dr. Rauscher megosztja aggodalmait: „A földi ionoszférát úgy kell elképzelni, mint egy, a bolygónkat körülvevő szappanbuborékot. A buborék felszíne szüntelenül kavarog. Ha egy megfelelően nagy lyukat ütünk rajta, a buborék egész egyszerűen kipukkad."

    A Föld ionoszférája (9) nagyjából 80 - 100 km-es magasságban kezdődik. Befogja a napszél által szállított töltött részecskéket, így megóvja a felszíni életet a káros sugárzások roncsoló hatásától. Az ionoszféra folyamatos rezgésben van – Schumann rezonancia (10) -, ennek csúcspontja jelenleg 7,8 Hz. Ezek a hullámok folyamatosan áramlanak a felszín és az ionoszféra között. A Föld eme szívverésének ritmusa pontosan az agyműködés rezgéstartományába esik.

    A naptevékenység és az időjárás kapcsolata egyértelmű, fokozott Nap-aktivitás idején sokkal gyakoribbak a viharok, megváltozik a „Föld szívverési” frekvenciája, ezáltal agyműködésünk. Tudjuk, hogy az alfa állapotban az emberi tudat befolyásolható. Ha valaki befolyást tud gyakorolni az ionoszféra frekvenciájára, képes tömegek gondolkodását, érzelmi állapotát is befolyásolni, anélkül, hogy az érintettek ebből bármit és érzékelnének. Az emberek bioritmusa is tökéletesen felborítható. Dr. Andrija Puharich (11) professzor kimutatta, hogy ha egy személyt 6.6 Hz-es frekvenciának teszünk ki, akkor depresszióba esik, míg 10.8 Hz-es agresszív tombolási hajlam uralkodik el rajta. A normális 8 Hz körüli frekvenciától való tartós besugárzás esetén roncsolódnak a DNS-molekulák is. Aki uralja tehát ezeket a frekvenciákra, az képes a Föld teljes lakosságát depresszióba süllyeszteni, vagy őrjöngő vadállattá változtatni.

    Dr.Daniel Winter fizikus szerint, az Észak-Karoliniai Waynesvilleből: „A HAARP nagyfrekvenciás energiakibocsátása csatolódhat a Föld bolygó által keltett extrém nagy hullámhosszúságú sugárzásokkal. Ez utóbbiakat maga a Föld bolygó kelti, az egész bolygóra kiterjedő hálózatot alkot, és egyértelműen meghatározza a bioszféra lényeinek viselkedését és életműködését. A HAARP geomágneses hatásai beavatkoznak a Föld lüktetésébe, a kétfajta sugárzás interferenciája pedig akár az egész ionoszféra szétesését okozhatja.”