Nagyfrekvenciás Aktív Ionoszférakutató Program
  • Anaid
    #216
    "Lásd Anaid, aki láthatóan elég nagy kárt szenvedett és okozott azzal, hogy felhúzta magát a személyeskedéseken, nem sejtve azt, hogy ezzel csak jót tesz az ellenségének."
    "Biztos a fénybe érsz, ha fel tudsz állni, mikor elbuktál..." :):) Nameg az a legény (leány) aki állja, hisz azt nehezebb...:)
    De lényegében igazad van, akkoriban meglehetősen rosszul estek ezek a dolgok, lelkiztem rajtuk eleget, de....
    Azért voltak jó következményei is. Sz4bolccsal pl. azóta is beszélgettünk az elmúlt hétig MSN-en (2 vagy 3 éve?). Nem egyszer ő keresett, mert hiányoztak neki a beszélgetéseink és meg is jegyezte, hogy nem hitte volna eleinte a fórum alapján, hogy ilyen jóba leszünk. Hát volt aki legalább vette a fáradtságot és kicsit jobban megismert. Bár most épp "besértődött", úgyhogy nem beszélünk "magán". Az élet helyre tette a dolgokat:) Meg rengeteget olvastam, sok mindent megtudtam, amiket addig nem. Én inkább humános beállítottságú voltam mindig, hát ezeken a területeken rám fért némi ismeretszerzés. Persze lettek volna lelkileg kevésbé fájdalmas útjai is. Mindegy. Az idő mindig megszépíti a múltat.:):) Őszintén szólva a vége fele kezdtek tetszeni a Zéróval folytatott viták, főleg, ha aprólékosan kielemezgetett mindent. Érdekesek voltak.:)