Nagyfrekvenciás Aktív Ionoszférakutató Program
  • remark #203
    Nem védek én itt senkit. Ha valaki nem szorul rá védelemre, akkor az Saintgerman. "Védelemre" (~segítségre) akkor szorulhatna, ha egyről beszélnétek. Én itt veszítettem el a fonalat: [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1297875171&no=178]#178[/URL]. Légy szíves magyarázd el, hogy ebből hogyan következik a te reakciód: [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1297875171&no=179]#179[/URL]. (Akkor magyarázd el, ha esetleg be akarod mutatni, hogy ti valóban egyről beszéltek.)

    Kérdéseid nem látom. Történetet mesélsz, arra reagáltam is. A történetmeséléssel közvetve megfogalmazott "kérdéseidre" viszont válaszoltam. Ha a válasz nem tetszik, akkor nem tetszik. Az a válasz se tetszett, amit Saintgerman adott a kérdéseidre.

    "Ja, és az anyagiak szó nem pont egy fizikai formát akar jelenteni. Hanem A-Z-ig. Figyelj a szavaimra."

    Gondolom erre reagálsz: Anyagiak alatt mit értesz? Pénzt? Természeti erőforrásokat? Pontosan milyen erőforrásokat? Az ember is erőforrás? Pontosan melyik síkon erőforrás: testi, lelki, szellemi? Tehát pontosan mire is irányul a kormányok felett álló erők tevékenysége?

    A bekezdés egyben értelmezendő. Az elõrébb álló kérdéseimre a hátrébb álló kérdések részben választ is adnak. Akkor mi a kérdésem? A legutolsó. Mégpedig hozzád, és arra vonatkozik, amit utána ki is emeltem külön:
    "A világuralom nem csak abból áll, hogy én viselem a palástot, de üres a hasam."
    Nem. És nem is csak abból áll, hogy tele a hasam.


    Tehát akkor a kérdésem újra: Tehát pontosan mire is irányul a kormányok felett álló erők tevékenysége? Arra, hogy egyesek "teletömjék a hasukat", vagy annál többről van itt szó? Tehát a fizikai erőforrások kontrollja az cél, vagy eszköz?