Nagyfrekvenciás Aktív Ionoszférakutató Program
  • remark #198
    "Mi lennénk az egyetlen faj, akik azt hisszük, hogy nem vagyunk részesei ennek."

    Pontosan ki hiszi és miért hiszi? Mi az alapja az általánosításodnak? A pontosításra azért lenne szükség, hogy megértsd, hogy mi a gyökere annak, hogy egyre nagyobb számban mennek szembe az emberek az univerzum törvényszerűségeivel, és az azok által meghatározott renddel.

    "S ez az ami igaz, mert mi vagyunk az öngyilkos faj."

    Terjesztik azok, akik nem szeretnék, hogy meglásd a valóságot. Kövesd vissza az öngyilkos-faj elméletet a gyökerekig. Ki terjeszti, miért terjeszti? Miért nem terjesztik az ezzel szöges ellentétben lévő elméleteket? Ha mégis terjesztik ezeket valahol, akkor miért utasítják el az emberek ezeket? És te személy szerint miért csak ezeket az elméleteket ismételgeted?

    "de most még egy fosos hurrikánt sem tudnak megfékezni"

    Ehhez csak annyit fűznék hozzá, hogy az, hogy mit TUDNAK, az nem következik abból, hogy mit ír meg a napi sajtó hogy mit is TETTEK meg valójában.

    "És az az embercsoport mely országok kormányok felett áll, mely okból tesznek is valamit, ha mögötte nem piszkos anyagi érdek áll."

    Anyagiak alatt mit értesz? Pénzt? Természeti erőforrásokat? Pontosan milyen erőforrásokat? Az ember is erőforrás? Pontosan melyik síkon erőforrás: testi, lelki, szellemi? Tehát pontosan mire is irányul a kormányok felett álló erők tevékenysége?

    "A világuralom nem csak abból áll, hogy én viselem a palástot, de üres a hasam."

    Nem. És nem is csak abból áll, hogy tele a hasam.

    "Néztem egy dok. filmet, mely úgy kezdődött, hogy a következő dolgok az amerikai kormány SZUPER TITKOS aktáiból kerültek elő."

    Ugyanezen kérdés másik vonatkozása: Miért ne gyárthatnának olyan dokumentumfilmeket, melyek nevetségessé teszik azokat a tudósításokat, melyek szigorúan titkosnak minősített, az emberek által mégis meglátott/felfogott/megértett eseményekről szólnak?
    Magyarul: miért mindig kizárólag csak egy bizonyos oldalról közelítünk a felmerülő kérdésekhez, és akkor is kizárólag azon oldalról, amit a szkeptikus körök a szánkba rágott?

    "De a HAARP az újabb, titokzatosabb."

    Szögezzük le, hogy nem a HAARP-pal kapcsolatban reagáltam, hanem a nézeteiddel kapcsolatban. Tőlem a HAARP akármi is lehet. Nem tudom, mert nem néztem utána. De van más, aminek már utánanéztem...