Nagyfrekvenciás Aktív Ionoszférakutató Program
  • patiang
    #189
    Ja és ez minden életformára igaz. Mi lennénk az egyetlen faj, akik azt hisszük, hogy nem vagyunk részesei ennek. S ez az ami igaz, mert mi vagyunk az öngyilkos faj.
    A HAARP-ra visszatérve azért érzem ezt egyenlőre túllihegett témának, mert a Föld energia készlete, nagysága meghaladja azt a szintet, hogy mi emberek érdemben be tudjunk avatkozni. Abba biztos vagyok én is, hogy egyesek frankón munkálkodnak azon, hogy az emberi faj ad-acta legyen, de most még egy fosos hurrikánt sem tudnak megfékezni. És az az embercsoport mely országok kormányok felett áll, mely okból tesznek is valamit, ha mögötte nem piszkos anyagi érdek áll. A világuralom nem csak abból áll, hogy én viselem a palástot, de üres a hasam. És azt ők tudják bizonyára, ha valahol is beavatkoznak, akkor az a káosz elméletnek köszönhetően nem kívánt hatásokat is kiválthat olyan helyen is, ahol nem kellene.
    Néztem egy dok. filmet, mely úgy kezdődött, hogy a következő dolgok az amerikai kormány SZUPER TITKOS aktáiból kerültek elő. Akkor milyen az ami csak titkos??