1, Minden ilyen forumban előjönnek ezek a durva árak: 220e és társai, de utána mindig kiderül, hogy ez a sarki józsinak a fekete ára.
2, Az árnál valahogy az apple haterek mindig figyelmen kivül hagyják, hogy a világ nagy részén és Magyarországon is a telefon előfizetéssel használják! Főleg ha okostelefonról beszélünk ami egy normális előfizetés és internet elérés nélkül semmit sem ér. Na most ha így vizsgálod a helyzetet akkor rájössz hogy egy iphone4 az 120e forint, közel ugyanannyi mint a Samsung Galaxy S. A jailbreak 2 gomb megnyomása amit még egy nyomi is meg tud tenni.
3, Ha már jailbreak akkor minden ilyen fika helyen előjön, hogy az, hogy androidot igy vagy úgy kell heggeszteni, vagy winmo-ra romot kell főzni, az nem számít, ha iphonet kell jailbreakelni az maga a szentségtörés. (Az megint egy más kérdés, hogy a jailbreaket is leginkább csak azért csinálják mert ugye sokkal jobb lopni a szoftvert mint fizetni érte, más hasznát én nem nagyon láttam, és lehet jönni az ezerféle megoldástól, de a tény az tény, a legtöbb jailbreakelt iphone nem azért az, mert utána a tulja több mindenre használja, hanem csak a szoftver lopás miatt)
5, Kiváncsi lennék miben tud keveset az iOS, azt azért még a legelvakultabb apple haterek is el szokták ismerni, hogy egy élvonalba tartozó betonstabil oprendszer. Nem is nagyon tudnál semmit mondani mivel tud kevesebbet, mint mondjuk egy winmo, symb vagy android. (persze már kezdem megszokni, hogy üres frázisokat puffoktattok mindig)
6, Képzeld el én az ÖSSZES gyártónak tudok olyan telefonját mondani amiben teljesen alap dolgokat nem raktak bele, majd a következő modellben már benne volt, de ezzel még azt is elárultad, hogy fogalmad sincs, hogy miről beszélsz. (Vagy legalábbis várom azt, hogy mi az az alapdolog ami nincs mondjuk egy 3G-ben de 3GS-ben már igen, és igy tovább - vagy csak a szokásos apple hater vagdalózás?)