• narumon
  #41
  "Nem én mondom, sorolták. És az a felsorolás erősen túlzó is volt, mert a harmada olyan dolgokat tartalmazott, amire pl. kapásból jobb egy notebook. Pl. Filmnézés, játék, szövegszerkesztés, zenelejátszás stb. a többi részét meg ugyanúgy meg tudod tenni notebookon."

  Nem értek egyet. Nekem még nincs tableten most nézegetem őket, de pl nálam is azért került szóba, mert ilyenkor hazajövök és még nekiállok tanulni, meg egy csomó szerződést, információs brossúrát stb átnézni ami kell a munkámhoz. Ehhez most a netbookot használnom és bármilyen kicsi is, este 11kor az ágyban feküdve már rohadtul nem kényelmes, egy tablet határozottan jobb lenne. Ugyanezt el tudom mondani a zenehallgatásról is. (amit egyébként notebookon sem tennék meg soha)

  "Két előnyt látok a tabletben, a súly és az aksi. Az aksi relatív előny mert mint írtam, ott már baj van ha te 10 órán keresztül folyamatosan tabletezel."

  Nem biztos, hogy folyamatosan de könnyen lehet hogy ennyi ideig nem jutsz konnektor közelébe. Pár hónapja 16 órát repültem pl. Nagyon jól jött volna egy tablet oda is, főleg, hogy tudom, hogy 2 hónap múlva megint repülnöm kell egy ekkora távot...

  "A súly pedig olyan, hogy azért egy egészséges ember 2.5 kilt el kell, hogy bírjon. De ebből ugye a harmada az aksi, még pár év, és szerintem ez is drasztikusan csökkenni fog, legalább a felére."

  Évek óta nem esik a súlyuk, ráadásul a súly a kisebbik gond. A mérettel sokkal több probléma van. 12" a netbookom és néha még ez is problémát okoz a helyigényével.