• narumon
    #34
    "Én kb. a notebook-ig látom az értelmet. Azok között még van szép erős,HD tartalom lejátszására vagy komolyabb programok lefuttatására alkalmas, dokkolóval + szép nagy monitorral kifejezetten előnyös model is."

    Akkor leírom pl, hogy nekem ilyen notebook nem kéne. Ezt ugyanis meg tudom csinálni az asztali gépen is, a fenti notebook meg nem lenne elég mobil ahhoz, hogy normálisan tudjam használni. Akkor már inkább egy netbook. Az kb elég arra ami a hordozhatósághoz kell, viszont egy normálisat nem adnak olcsóbban mint egy tabletet. Akkor meg már miért ne legyen tablet? Előttem leírták egy csomó felhasználási lehetőségét. Nem fotelnet és 6 éves gyerek létezik a világon pl. Én szívem szerint ezt vezetném be pl iskolákba. Egy alig 1kg-os kütyüt kéne szegény gyereknek becipelnie, nem egy rakás könyvet meg füzetet, de ha most lennék egyetemista akkor is megfontolnám (mint ahogy látok is jópár egyetemistánál), tökéletesen jól tudnám használni mindenre amire egy egyetemistának szüksége lehet.

    "Netbook már gáz, az már a noob-oknak való, aki már csak annyit vág a számítógépből, hogy kerreg néha. De mindegy, kell a nőknek is valami."

    Én világ életemben imádtam az ilyen embereket, akik kitalálnak valamit és szerintük mindenkinek csak ugyanaz lehet az igénye, aki bármiről mást gondol, az vagy hülye, vagy noob, vagy buzi vagy kocka... kissé elvakult és sekélyes látásmód.