ezt srácok nem értem (mivel semmilyen Apple termékem nincsen, és totál boldog vagyok azok nélkül is), Bármit amit mondjuk én iPadra akarok telepíteni, annak mindenképpen az App-store, vagy ITunes -on keresztül kell lezajlania? kezdve a szövegszerkesztőtől egészen a szaros kis mp3-ig?
Amúgy egy digitális újság, úgy működni az elképzelésem szerint ahogyan az internetes tudományos folyóiratok, mindenki kap egy acc-ot, és azon keresztül olvashatja/letöltheti az éppen aktuális lapszámot, és ha a kiadó elkéri ezért a nyomtatott újság árát akkor hatalmas haszonra tehet szert, csupáűn az interneten keresztül, amit ugyebár Ipadon is használhatok korlátozás nélkül ugye? akkor most mi a gond?
Amúgy ha már környezeti hatásokról beszélünk, nézzük már meg hogy mekkora környezeti károkat okoz akár egy szaros mobiltelefon elkészítése nemhogy egy tonna nemesföldfémet kizsákmányolás/gyermekmunka, meg kitudja milyen helyekről beszerző "Szentséges" Apple.... és a többi hasonszőrű vállalat... Ahhoz hogy Te ott nyomkodd a szaros iPhonodat hogy a 20 perces buszozás közben is tudjál facebookozni meg twitterezni, fillerés éhbérért bányászta ki egy 10-14 éves kisrác valahol középafrikában vagy indiában....