• BlackRose
    Téves az értelmezésed... a Microsoft igen is közreműködött a W3C-vel, hiszen az IE6 is HTML-t, DOM-ot, JavaScriptet, CSS-t használ... nem talált ki valami QTXF markup-ot és DTRE object modelt vagy valami MicrosoftScript nyelvet sem... az IE6 igen is a W3C szabványokat implementálta, csak nem 100%-ban. Hogy miért... először is mert a W3C rohadt lassú volt (most is de most már nem annyira primitív a fejlesztés mint akkor és már ezt valahogy kezelni lehet).
    És ne felejtsd el, hogy akkor nem volt más csak IE és Netscape, és a böngészők háborúja...és a Netscape sem volt W3C 100% kompatibilis, hiszen abban az időben éles harcban fejlődtek a böngészők. Én ezt mind tudom, mert én még Mozaikot is használtam és élőben volt alkalmam követni a böngészők fejlődését verzióról-verzióra... a régi webfejlesztők nem is szokták szidni az IE-t mert tudják, hogy nem jó de azt is tudják, hogy sajnos abban a kaotikus rendezetlen böngésző háborúban jobban nem lehetett volna, bár nem olyan nagy lépésekkel és olyan gyorsan.
    Azok szoktak értelmetlenül dumálni, akik először ültek Internet elő Firefox 1.5-lel… Az IE abban az időben annyira szabvány volt, hogy még az Apple Mac is IE-t használt… az IE6 ma szemét, amikor megjelent páratlanul jó volt még akkor is ha nem volt 100% W3C szabványos és sok kerülő utat használt…
    Néha ezek a kerülőutak még szükségesek is voltak, mert akkor még nem használtuk több GHz-s gépeken több GB RAM-al… és a teljesítményre is figyelni kellett… szóval abban az időben az IE6 egy jó böngésző volt. Ma már elavult és szinte használhatatlan régiség.