• Elk Hunt
    Nos igen, teljesen egyetértek veled, hogy gyerek kell, meg amit utána mondtál. A véleményem az, hogy annak kell(ene) járnia az állami segítségnek, támogatásnak aki igen is be is fizet(!!!) a közös kasszába, nem csak abból él. Ezen kell elgondolkozni és nem hiszem hogy az ország hosszútávon az "adott helyzetet" fent tudná tartani.
    Igazad van abban is, hogy sokan meggondolatlanul vettek fel minden szarra hitelt. Sajnos a családunkban is van ilyen példa, és úgy gondolom nem csak én vagyok ezzel így. Most meg lehet vakarózni, hogy miből lesz fizetve az a bizonyos kocsi/tv/ház. Úgy gondolom, ez elsősorban a nagy marketing (hála nektek ...) miatt, amely állandóan azt nyomatja a köztudatba, hogy vásárolj vegyél ezt azt, új telefont stb. Amikre tulajdonképpen semmi szükséged. Fel kellene ahhoz nőni, hogy mindenki tisztán lássa mire van szüksége valójában és megengedheti-e magának azt vagy sem.
    Múltkor olvastam egy cikket egy napilapban és el is durrant az agyam arról amit valaki írt, lényege az, hogy milyen balf...ok voltak aki hitelt vettek fel. Nos nem mindenki van olyan körülményben, hogy a szülei a feneke alá toljanak egy házat és/vagy akár alá egy autót...erről ez a véleményem.Élni kell valahol és ha már fizet az ember albérletet akkor inkább már a sajátját fizesse pl.
    Nekem is van lakáshitelem tudom fizetni (szerencsére) de mindig a fejem felett lebeg az, hogy fizetni kell mindig havonta XX ezer forintot.
    Úgy látom, hogy az államnak kellene sokkal jobban támogatni azokat a fiatalokat, akik akarna és tudnak több gyereket bevállalni, mert hosszú távon ez lehet az egyetlen kiút, nem szabad a 10 000 000 kisebbségi országgá válnunk.