• Kheller
    1. fényképezni azzal kell, ami az adott dologra alkalmas. Az N8 bizony komolyabb dolgokra is alkalmas, itt egy elég részletes összehasonlitó teszt egy DSLR-el: link

Van amiben el is veri, elég vicces...
    Egyébként ugyanezt a buta szöveget hallgatjuk már időtlen idők óta, kezdve az iphone 1-től. Bőven elég a 2 mpixel. Aztán a következőben már mégiscsak kevés volt. És igy tovább, mindenki kullog a nokia után 1-2 év lemaradással a fényképezők terén. Ma valóban ott tart a nokia az N8-al, hogy az emberek 99%-nak semmi szüksége még egy külön fényképezőt magával hurcolnia, mert nagyon jó képeket csinál.

2. én értem, hogy neked elég a gagyi műanyag, csak akkor nem értem hova volt ez a lekicsinylés az N8 kapcsán? Ha jól értem a 4 pontodat hardver szempontból semmit nem tudsz felhozni ellene, szinte mindenben jobb, de téged ezek a dolgok nem érdekelnek. Szoftveresen meg nulla konkrétummal, tippem szerint életedben nem fogták N8-at a kezedben beszélsz "idegesitő" dolgokról...

3. lásd fentebb. Minden szükséges program és funkció elérhető rá, nem akad, nem fagy. Hol a probléma?

4. LOL