Új magyar sorozat az RTL KLUB kínálatában!
  • lemongrass
    #1


    Casino
    Február 15-én indul az RTL Klub új sorozata.

    A televíziós sorozatot Szurdi Miklós rendezi, a Major István producer által vezetett Filmteam gyártja, operatőre pedig Győri Márk. A forgatókönyvet a legendás Família Ktf., az Angyalbőrben rendezője, Szurdi Miklós és Moravecz Levente írta.

    A történetről:
    A kaszinó az álmok világa, a szerelmek és a szerencse találkozóhelye, ahol bárki megfordulhat: egy Amerikából hazatért özvegy kaszinó tulajdonos, aki mindenáron szeretne megszabadulni férje örökségétől (Voith Ági), egy mostohafiú (Szabó Győző), aki kész segíteni az eladásban, hiszen ismer néhány alvilági alakot (Elek Ferenc), egy kiegyensúlyozott életet élő teremfőnök (Xantus Barbara), akibe beleszeret az ország legjobb kaszkadőre (Tűzkő Sándor), egy számmágus grófnő (Zsurzs Kati), akinek semmi sem kerüli el a figyelmét, és még egy biztonsági őr, egy taxis, egy testvérpár, egy újságíró, egy riporternő, egy ügyvéd, pincérnők, alkalmazottak, törzsvendégek; egyszóval megannyi elszánt játékos. Itt a téteket mindenki megteszi és a kerék soha nem áll meg...

    Olyan ismert és népszerű színészek alakítják a sorozat szereplőit, mint Voith Ági, Szabó Győző, Xantus Barbara, Tűzkő Sándor, Quintus Konrád, Zsurzs Kati, Csuja Imre, Lengyel Tamás, Elek Ferenc, Kálloy Molnár Péter, Sághy Tamás, Trokán Anna, Bordán Lili, Baranyi László, Fenyő Iván és még sokan mások.

    „A kaszinó, mint a fő helyszín részben fontos, részben csupán ürügy. Fontos, hiszen a játékszenvedély mindig is az ember sajátja volt, mióta világ a világ, fontos, mert a játék – különösen a szerencsejáték – igazi valójában mutatja meg az embert. Ugyanakkor ürügy, mert kiválóan alkalmas arra, hogy felfokozott élethelyzeteket mutassunk, hogy hétköznapi történeteket, kapcsolatokat esszenciálisan felgyorsítva, a válság pillanataiban láthassunk.” – mondta Szurdi Miklós rendező.

    PILOT:

    Mary Pomber (Voith Ági) azzal a feltett szándékkal érkezik haza Amerikából, hogy megszabadul elhunyt férje utáni örökségétől, a kaszinótól.
    Azonnal segítségére siet számító mostohafia, Steven, (Szabó Győző), aki a nő háta mögött már meg is találta a vevőt, persze egy rámenős gazember személyében (Elek Ferenc). A kaszinóban eközben a titokzatos múltú teremfőnök, Panna (Xantus Barbara) kiegyensúlyozott életébe besétál az ország legjobb kaszkadőre, Szerédy (Tűzkő Sándor). A férfi egyetlen kérdésétől izzani kezd a levegő körülöttük. Ez azonnal feltűnik az amúgy is vesékbe látó, boszorkányos Emíliának (Zsurzs Kati), de a kaszkadőr elhagyott szerelmének, Almának (Trokán Anna) is, aki hogy visszaszerezze szerelmét, jelentkezik a kaszinó szigorú és igazságtalan vezetőjénél (Quintus Konrád) pincérnőnek. Csakhogy Mary menet közben meggondolja magát az eladást illetően...

    A sorozat hivatalos oldala.